شیرینی جات از جمله پرمصرف ترین مواد غذایی هستند که علاوه بر قندها یا کربوهیدرات ها از چربی ها و همچنین به میزان کمی پروتئین ها و لبنیات هم تشکیل شده اند.
فرآوری: مریم مرادیان - بخش تغذیه و آشپزی تبیان
شیرینی جات
شیرینی جات فقط به شیرینی ها به همان مفهوم سنتی و همیشگی گفته نمی شود؛ امروزه طیف گسترده ای از کربوهیدرات ها در بازار وجود دارند؛ موادی مثل بیسکوییت ها، شکلات ها، آبنبات ها، کیک ها و کلوچه ها که همگی شیرینی جات و در واقع همان کربوهیدرات ها هستند که پر مصرف می باشند که کودکان و نوجوانان نسبت به مصرف آن تمایل بیشتری دارند.
درباره این سایت